Мерил Стрийп стана баба за първи път

| от chronicle.bg |

Мерил Стрийп може и да не беше в списъка с номинираните за „Оскар“ тази година, но определено има повод да почерпи. Защото какво значение има „Оскар“-а, когато станеш баба за първи път.

Най-голямата дъщеря на трикратната носителка на „Оскар“, Мейми Гъмър, роди син, предава US Weekly. Мейми Гъмър е сгодена за продуцента и сценарист Мехар Сети. Двамата се сгодиха през август 2018 г., а през декември 2018 г. беше обявено, че Мейми Гъмър е бременна. Към момента не е ясна датата на раждане на детето.

Ако Майми Гъмър се венчае за Мехар Сети, това ще бъде втори брак за нея, след като от 2011 г. до 2013 г. е женена за актьора Бенджамин Уокър. Двамата се развеждат след като Уокър решава да сподели пътя си с британската актриса Кая Скоделарио, от която му се роди дете през 2016 г.

Мейми, която участва във филми „Рики и Светкавицата“ заедно с майка си, е второто дете на семейството на Мерил Стрийп и Дон Гъмър. Двамата са родители на още 3 деца – Хенри Уолф (на 39), Грейс (на 32) и на Луиса (на 27).

И макар на екрана многократно да сме я виждали в роли на баби, в живота извън професията, Мерил Стрийп за първи път ще трябва да приеме тази роля. Предстои обаче да я видим точно в такава роля това лято, когато ще излезе вторият сезон на „Големите малки лъжи“. В него актрисата влиза в ролята на Мери Луиз Райт – майката на Пери Райт и баба на близнаците на Селест (Никол Кидман) и Пери.

 
 
Коментарите са изключени за Мерил Стрийп стана баба за първи път