shareit

Мег Райън и Джон Меленкамп отново са заедно

| от chronicle.bg, по БТА |

Актрисата Мег Райън и музикантът Джон Меленкамп отново са заедно, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикация в сп. „Пийпъл“.

Новината за подновения роман на 55-годишната Райън и 65-годишният Меленкамп вероятно ще изненада мнозина, след като през март музикантът заяви, че бившата му изгора го мрази от дъното на душата си и не иска да има нищо общо с него. Джон Меленкамп каза също, че Мег трудно е понасяла настроенията и детинщините му.

Меленкамп и Райън бяха заедно в продължение на три години и половина, преди да се разделят през 2014 г. През същата година те отново се събраха, след което в началото на 2015 г. поеха по отделни пътища.

След като актрисата и музикантът са били забелязани на разходка в Ню Йорк в средата на тази седмица, неназовани източници са информирали сп. „Пийпъл“, че те са подновили романа си още през май.

След раздялата си с Мег Райън Джон Меленкамп имаше връзка с Кристи Бринкли. Райън има зад гърба си един провален брак с актьора Денис Куейд. Актрисата беше обвързана за кратко и с друг свой колега, Ръсел Кроу, с когото си партнираше във филма „Доказано жив“.

 
 
Коментарите са изключени за Мег Райън и Джон Меленкамп отново са заедно