Филмът по „Breaking Bad“ може да е краят на „Better Call Saul“

| от chronicle.bg |

„Better Call Saul“ бързо напредва към „Breaking Bad“, което дава възможност на филмът по „Breaking Bad“ да да приключи „Better Call Saul“. Знаем, че Джими Макгил в крайна сметка става Сол Гудман, но заради отношенията му с Уолтър Уайт и Джеси Пинкман трябва да се премести в Небраска под името Джийн Такович.

Краят на историята на Джими беше определена в средата на сезон 2 на „Breaking Bad“, следователно „Better Call Saul“ би трябвало да приключи с живота на Джийн в Небраска. Детайли за него обаче липсват. Не е ясно накъде ще хване историята с Джими в сезон 5 на „Better Call Saul“ или какво става с живота на Джийн.

Филмът „Breaking Bad“ може да ни покаже и двете.

В него Аарън Пол се завръща като Джеси Пинкман и историята продължава от края на сериала. Така има шанс за хепи енд и за Джеси, и за Джими/Сол/Джийн. Това поне според нас много съвпада с маниера на работа на Винс Гилиган, който пише филма в момента.

След събитията от сезон 4 няма много какво да се случи преди „Better Call Saul“ да се свърже с „Breaking Bad“. Затова може би сериалът ще свърши със сезон 5… точно както „Breaking Bad“.

Ако случаят е такъв, сериалът може да приключи с Джийн в Небраска. Така фокусът ще остане върху главният герой, а след това историята му ще се разгърне във филма – плавен преход от един формат в друг. А може филмът да е и само за Джеси, това също е добре, но ако и трите продукции се обвържат спретнато, това като че ли ще е най-яко.

 
 
Коментарите са изключени за Филмът по „Breaking Bad“ може да е краят на „Better Call Saul“