shareit

Сериалите, които да гледате, докато чакате новия „Туин Пийкс“

| от |

Всички чакат новия сезон на „Туин Пийкс“, или поне онези, които се славят с добър към безупречен вкус към хубаво кино и телевизия. Новият сезон на култовия от 90-те години сериал на Дейвид Линч предизвиква истинско вълнение в множество почитатели на седмото изкуство.

Продукцията имаше безброй проблеми, преживявания и премеждия, докато в крайна сметка само преди седмица и нещо, снимките на трети сезон официално приключиха и пълният й актьорски състав беше обявен. Освен голяма част от старите герои, предвождани гордо от Кайл Маклоклън като агент Дейл Купър, ще видим и Моника Белучи, Наоми Уотс, Еди Ведър, Трент Резнър и много други.

Новият сезон на „Туин Пийкс“ ще се завърне на малкия екран през 2017 година. Дали ще е телевизионното събитие на годината? Може да се обзаложите. И докато чакаме новите епизоди на ненормалното творение на тандема Дейвид Линч- Марк Фрост да излязат на екран, ви предлагаме няколко алтернативни сериала, които ще ви харесат. Ако „Туин Пийкс“ ви харесва, разбира се.

 
 
Коментарите са изключени за Сериалите, които да гледате, докато чакате новия „Туин Пийкс“