shareit

7 римейка на култови филми, които ще ни връхлетят в близките месеци

| от chronicle.bg |

Ах, тези римейкове… Златните кокошки на Холивуд, който разчита на детската носталгия на милиони поколения отраснали със своите класики.

Добре известен факт е, че формулата действа с пълна сила и няма смисъл дори да коментираме как се отразява тя на киното в глобален мащаб.

Докато някои компании изцеждат и последната стотинка от даден франчайз, създаден преди повече от 10 години, други се борят да оцелеят представяйки оригинални и добре заснети истории, които обаче са все по-малък гарант за успех, поне в Холивуд.

Почти няма месец, в който да не се заговори за предстоящ римейк, от който често не е сигурно дали киното има нужда. Защото идеята да спечелиш много пари, невинаги е най-доброто, което може да ти се случи в дългосрочен план.

И въпреки това, големите студия в Холивуд (начело с гиганта „Дисни“) са натъпкали филмовия календар на 2019 г. с немалък брой римейкове на култови филми от миналото. Дали има нужда от копия със съмнителни качества на филми, с които мнозина са отраснали? Това ще го коментираме друг път.

Сега на вашето внимание събираме 7 от най-очакваните римейкове на годината, които искаме или не, ще ни връхлетят с пълна сила в следващите месеци.

 
 
Коментарите са изключени за 7 римейка на култови филми, които ще ни връхлетят в близките месеци