Зимата дойде и за Софи Търнър

| от |

Звездите от „Игра на тронове“ един по един казват „сбогом“ на сериала, който в последните 7 години промени правилата на играта в киното и телевизията. И докато Емилия Кларк се ограничи до свежа снимка в Инстаграм, полегнала на шарена флора, Софи Търнър взима по-категорични мерки.

Актрисата, която е едва на 13, когато влиза в образа на Санса Старк сменя драстично външния си вид, като отрязва дългата си коса и й връща естествения й цвят, който е… русо. Преди два дена Търнър публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която показва новата си визия и очевидно „зимата идва“ и за нея.

Само големите фенове на Софи Търнър знаеха, че всъщност червената коса е създадена специално за ролята на Санса Старк. В началото актрисата споделя, че не е била ентусиазирана за промяната: „Бях малко скептична“ споделя Търнър през W magazine. „Да си на 13 и да се боядисаш в червено е нормално да ти изглежда плашещо, но говорих с продуцентите преди да получа ролята и те ме увериха, че това е неделима част от Санса. Щом ми обясниха това, осъзнах, че ми е дадена прекрасна първа роля и се пребоядисах. Беше супер яко.“

 
 
Коментарите са изключени за Зимата дойде и за Софи Търнър