Употребявани BMW и MINI автомобили в Интер Експо Център

| от chronicle.bg |

На 13 май 2016 г, в зала 4 на Интер Експо Център, за седми пореден път отворя врати специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. Търговското изложение се организира от BMW Group България и ще продължи от 13 до 15 май 2016 г. с работно време от 10:00 до 20:00 часа и свободен вход.

По време на събитието посетителите могат да избират от близо 100 употребявани автомобили BMW и МINI сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT, като многообразието от предложения включва автомобили от всички моделни серии, включително М и M Performance модели. За трета поредна година всеки закупил автомобил по време на Изложението ще получи подарък велосипед BMW или MINI.

Всички автомобили изложени на BMW и MINI ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT, са на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

В рамките на Изложението клиентите могат да преминат всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI. Представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до 13 юни 2016 г. се предлага преференциален лихвен процент от 3.6% и 15% първоначална вноска. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.

Специални експонати ще демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата и да направят своя избор за покупка.

 
 
Коментарите са изключени за Употребявани BMW и MINI автомобили в Интер Експо Център