shareit

СПА предлага бира на корем в Прага

| от |

Ползите от къпане в бирата са доказани още от Средновековието. Това уверяват от СПА център в Чехия, където кехлибарената течност е гвоздей в новата им терапия, съобщава статия на Daily Mail.

Биреното СПА дава възможност на гостите да се потопят във вана, пълна с всички естествени съставки, използвани за варене на пивото, включително ечемик, хмел и мая.

Температурата е постоянна, 37 градуса по Целзий, а съставките се разтварят продължително по време на цялата 30-минута процедура, освобождавайки витамини, въглехидрати и протеини.

beer SPA-Prague3

По време на терапията, клиентите имат още едно бонус удоволствие – да си пийват домашно приготвена бира Bernard, която могат да си наливат от страничен кран, разположен точно до ваната им с пиво. След това, релаксацията продължава с почивка на затоплено СПА легло или с 20-минутен масаж.

beer SPA-Prague1

beer SPA-Prague2

Цената на удоволствието струва 80 лири на човек. Важно условие за пълен ефект от процедурата е да не се къпете 12 часа след като сте се насладили на бирената вана.В края на терапията, всеки клиент получава бутилка бира Bernard като сувенир за спомен от СПА центъра./ News7

 
 
Коментарите са изключени за СПА предлага бира на корем в Прага