shareit

Седмичен хороскоп: Луна в Стрелец – без драми

| от |

Седмицата започва с Луна, преминава през знака на Скорпиона. Поради тази причина понеделник и вторник ще сме склонни да изкривяваме и драматизираме нормални житейски ситуации. Тези дни не са подходящи за медицински интервенции или стартиране на важни проекти, но за сметка на това са идеални за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси.

Най-напрегнати от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец. При тях има риск нещата и в личен и в професионален план по един или друг начин да се объркват, което е възможно доста да ги изнерви и да ги кара да действат или говорят прибързано и това от своя страна ще затрудни общуването им с околните и може да ги вкара в излишни конфликти. Поради тази причина на тях им се препоръчва да използват дните за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни активности.
Сряда и четвъртък Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което разположение ще ни направи доста оптимистични и обърнати към голямата картина, игнорирайки дребните проблеми в нея.

Поради тази причина тези два дни от седмицата ще бъдат идеали за пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни, за учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или авантюристични занимания.

Петък, събота и неделя Луната ще се намира в знака на Козирога, от което следва, че през тези три дни ще сме доста по-сериозни, практични и насочени към решаването на важни задачи от обикновено. Не е изключено да имаме сблъсък с авторитети и по някакъв начин да имаме усещането, че обстоятелствата ни притискат или ограничават, което може да ни стимулира и амбицира, но също така може и да ни обезвери. Поради тази причина е важно е да не се фокусираме върху пречките, ами да влагаме достатъчно старание в нещата, които зависят предимно от нас, понеже колкото повече усилия инвестираме, толкова повече ще постигаме.

През цялата седмица много силно ще усещаме напасващия аспект между Марс и Уран. Планетата Марс отговаря за начина, по който защитаваме своите позиции и по който се борим за нещата, които искаме, докато Уран отговаря за независимостта, внезапните промени и нестандартното.
Когато тези две енергии се срещнат в не много дружелюбен контакт като куинконса, се очаква голяма част от нас да решат да се впуснат в изпробване на нови и нестандартни неща, бягайки от сигурността и статуковото, но също така ще сме склонни да прибързваме, да сме импулсивни и невнимателни, което от своя страна може да ни вкара в конфликти или инциденти. Поради тази причина е важно да се постараем да не се отказваме с лека ръка от неща, които до скоро са ни давали чувство за сигурност и комфорт, само заради временен импулс към свобода. Липсата на баланс между двете енергии, може ни направи много целеустремени и егоцентрични в преследването на целите си, което да ни накара да забравим кого газим или изоставяме по пътя си.

Планетната конфигурация ще действа най-силно на огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, при които може да се очаква прекалена агресивност в постигане на намисленото и не особено зачитане на чуждото мнение през периода. При тях е особено важно да се стараят да са по-деликатни и да внимават кого засягат по пътя си. Добре е да си мерят приказките, за да не кажат нещо, което може да остане във времето и с което да имат проблем в последствие.

Други силно потърпевши от аспекта ще бъдат водните знаци Рак, Риби и Скорпион, при които е възможно търсене на материална обезпеченост и независимост. Голяма част от тях ще направят всичко възможно да изпъкнат в службата или да припечелят допълнителни средства. Не са изключени също така спорове за пари и харченето им с близки до тях хора.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Луна в Стрелец – без драми