shareit

RnB изпълнителката Кейлани се опита да се самоубие

| от chronicle.bg |

Любовна драма разтърси музикалните среди в САЩ. Чувствителната RnB изпълнителка Кейлани с външен вид на лошо момиче посегна на живота си, след като социалните мрежи я обвиниха в изневяра.

Инцидентът е станал на 28 март, малко след като бившия приятел на певицата PARTYNEXTDOOR (Джейрън Антъни Братуайт) публикува в Instagram снимка, в която държи ръката на певицата, на която се вижда нейната отличителна татуировка. Под фотоса той е написал многозначителното съобщение: „След всички игри отново имам най-горещата RnB певица в леглото си“. Малко след това постът бе изтрит, но вече бе разпространен в други социални мрежи от различни потребители. Публикацията не би била толкова скандална, ако Кейлани не бе във връзка с баскетболиста от NBA Кайри Ървинг, за който се твърди се получава баснословна заплата. След като света на светските личности бе разделен на две, а Chris Brown нападна язвително изпълнителката за изневярата й, Кейлани публикува обръщение към феновете си след инцидента в социалните мрежи, малко преди да изтрие профила си.

В писмото, озаглавено „Трябваше да си тук“, 20-годишната изпълнителка пише: „Исках да напусна тази земя. Бях егоист един път в живота си. Паднах до толкова ниско ниво. Но не вярвайте на всичко, което четете. Никой не е изневерявал на никого. Аз не съм лош човек. Всеки е наранен понякога и всеки може да стане жертва на грешната информация“, пише тя. „Днес просто нямах желание да видя утре. Но господ ме спаси без причина и за това трябва да съм благодарна. Защото не съм в Рая сега по някаква причина. В този ред на мисли – сбогом, Инстаграм“, пише певицата.

Снимката, прикачена към писмото, показва Кейлани в болница със система в татуираната ръка. До нея на леглото стои… PARTYNEXTDOOR, който скандалната снимка, намеквайки, че спи с Кейлани в Twitter на 28 март. На снимката не пише от коя дата е, но той я изтри доста бързо. Оказва се, че Кейлани била толкова травматизирана от реакциите в социалните мрежи, че не виждала друг изход, освен да посегне на живота си.

Това не е първият случай, в който PARTYNEXTDOOR се подиграва на настоящия приятел на певицата. Преди време той излезе на свой концерт, облечен в потника с номера на баскетболист от NBA.

Повече за Кейлани и участниците в тази история може да разгледате в галерията ни.

Видеото на Кейлани може да видите тук:

 
 
Коментарите са изключени за RnB изпълнителката Кейлани се опита да се самоубие

Повече информация Виж всички