Писък на модата: Пуснаха на пазара Селфи обувки

| от |

Модата се подчини на социалните мрежи. Вече са факт най-новите обувки Selfie Shoe, които са с издължена предна част, за да можете да поставите смартфона си на тях. И разбира се, да си направите селфи докато двете ви ръце са свободни. Новото селфи ще се казва shoefie (идва от обувка – a shoe).

Това изобретение е дело на нюйоркската модна компания за обувки Miz Mooz. За съжаление разработката е пригодена само за жени на този етап. Причината е, че съвременната жена прекарва средно повече 753 часа (малко повече от месец) от живота си в активно участие в социалните мрежи.

Уникалните Селфи обувки (The Selfie Shoe) на бранда ще решат неудобството на това, че едната ръка на жената трябва винаги да е заета, докато си прави селфи, независимо дали използват селфи стик или не.

обувки за телефон

Моделът засега е само в червено, със стабилен висок ток и има специален слот за поставяне на смартфон в удължения си връх, което ще позволява на жените да използват крака си като заместител на селфи-стика. Най-накрая мечтата на селфи маняците се сбъдна – ще могат да правят жестове и с двете си ръце, докато се самоснимат!

selfie 2

Интересен е моментът, в който екзалтираните фенове на Селфи обувките ще трябва да натиснат копчетата на смартфона си с пръстите на краката – е, поне има избор, това може да се прави с ляв или десен палец, в зависимост от това на кой как му е удобно.

Разбира се, новите технологии създават и нови проблеми и Селфи обувките не са изключение. Жените ще трябва да подбират удобни дрехи, за да могат да имат свободен разкрач и да вирят краката си, за по-хубава панорама.

 
 
Коментарите са изключени за Писък на модата: Пуснаха на пазара Селфи обувки