Време е за нещо мексиканско от 359food.bg
Продукти
- 2/3 ч.ч. пикантен сос любимата ви салца
- 1 ч.л. кимион
- 1 ч.л риган
- 1,1/2 ч.ч. Пиле сварено и накъсано
- 1 ч.ч. кашкавал настърган
- 2-3 стръка зелен лук нарязани на ситно
- 6 арабски питки мексикански
- 2 с.л краве масло разтопено
- сирене за сервиране
- сос Picante за сервиране
Смесете пилето с пикантния сос - Picantene или салца, кимиона, ригана, кашкавала и лука. Сложете 1/4 чаша от пилешки сместа в центъра на всяка арабска/мексиканска царевична питка и сгънете двете страни над пълнеж. навийте на руло нагоре със сгъвката надолу върху хартия за печене. Залейте с малко от с разтопеното масло или маргарин. Печете при 220 ° С в продължение на 25 минути или до златисто. Украсете с допълнително сирене и зелен лук и сервирайте със салца или пикантен сос от страни.