shareit

Най-елегантните дами в историята на киното

| от |

Трудно е да се изберат само 10 елегантни жени от филмовата индустрия, защото много заслужават да бъдат споменати тук, но тези 10 са незаобиколими.

Ева Габор (1919 – 1995 г.)

Ева Габор е елегантната дъщеря в семейството. Ева е първата от нейното семейство, която емигрира в САЩ от Унгария. Тя е известна с ролята си в „Green Acres“, комедия, в която двойка се мести от блясъка на големия град във фермата.

eva gabor

Лорън Бакол (1924 г.)

Лорън Бакол се намира в този списък не само заради нейния стил и външен вид – тя е един от най-добрите примери за силни жени. Тя държи баланса между класа и сила. Известна е с нейния безупречен глас и страхотния си външен вид, тя е една от най-добрите модели от края на 40-те.

loren bakal

Луси Лиу (1968 г.)

Ако започнете да разглеждате снимки на Луси Лиу, няма да намерите стилни кадри, или снимки, където тя е облечена. Въпреки това, Луси Лиу винаги е облечена елегантно. Тя е една от най-красивите актриси в Холивуд.

lusi lu

Елизабет Тейлър (1932 г.)

Независимо от нейните лични проблеми, Елизабет Тейлър винаги изглежда елегантно! Тя е една от най-ярките жени в американската филмова индустрия. Според американския филмов институт тя е една от най-големите актриси на всички времена.

elizabet teilur

Ава Гарднър (1922 – 1990 г.)

Ава е била част от мелодрама, исторически романси и сафари филми – такива филми, които критиците не харесват. В средата на 1950-те години се превръща в модна икона, с която се сравняват всички други актриси.

ava gardner

Ингрид Бергман (1915 – 1982 г.)

За приноса си във филмовата индустрия, Ингрид Бергман има звезда на Холивуд булевард. Тя все още е икона, не само заради ролята й във филма „Казабланка“, но и заради нейната цялостна кариера и невинна природна красота. Тя е една от най-значимите актриси на 20-ви век.

indrig

Кейт Бланшет (1969 г.)

Носителката на „Оскар“ Кейт Бланшет е австралийка, която многократно е награждавана. Дълго време Бланшет е артистичен директор на „Сидни театър къмпани“ заедно със съпруга си. През 2013 г. Бланшет стана лице на парфюма на Джорджо Армани „Si“.

keit blanshet

Грейс Кели (1929 – 1982 г.)

Не само, че е една от най-талантливите и най-красивите актриси в историята, но е и принцеса.

greis keli

Катрин Деньов (1943 г.)

Катрин е представата за френско момиче, дори и днес тя е красива и елегантна, както винаги.

katrin denev

Одри Хепбърн (1929 – 1993 г.)

В средата на 50-те години Хепбърн е една от най-големите звезди в музикалната индустрия и модна икона. Истински шик!

odri

 
 
Коментарите са изключени за Най-елегантните дами в историята на киното