shareit

Младоженци се разведоха едва минути след сватбата си

| от chronicle.bg |

Това може спокойно да е най-краткият брак в историята – едва 3 минути!

Булката поиска бракът й да бъде анулиран почти веднага след като беше сключен, защото се ядосала на съпруга си, когато той я нарекъл глупава, докато напускали церемонията. До репликата му се стигнало, когато на излизане тя се спънала.

Тогава жената решила, че да си спести подобни бъдещи критики, обърнала се и помолила съдията да анулира брака веднага. До този момент двамата прекарали едва 3 минути като съпруг и съпруга, което прави брака им най-краткия в историята на тяхната държавата – Кувейт.

След като новината се разчу, жената получи силна подкрепа в социалните мрежи като един потребител на Twitter пише: „Ако така ще се държи с теб още в началото, по-добре да го зарежеш“, а друг: „Брак без уважение е обречен още в зародиш“.

Друга подобна любопитна история се случва във Великобритания през 2004 година, когато Скот Макий и Виктория Андерсън прекарват като официално семейство 90 минути (които вече ни се струват като цяла вечност). Начинът, по който Скот се обръща към шаферките по време на тоста си, ядосва Виктория и тя го удря с пепелник по главата. Когато идва полиция, съпругът бута единия полицай и удря другия в лицето като накрая прекарва нища в ареста. Бившата му съпруга пък отпразнува развода си като отменя медения им месец в Корфу.

 
 
Коментарите са изключени за Младоженци се разведоха едва минути след сватбата си