shareit

Мъж осъди бившата си съпруга за стотици хиляди, защото трите им деца не са от него

| от chronicle.bg |

Мъжът живее в мисълта, че е баща на тримата си сина цели 23 години.

Ричард Мейсън, на 55 години, остава шокиран, когато разбира, че съпругата му изневерява и децата им всъщност имат друг биологичен баща. Той прави ДНК тест, когато преди 3 години докторите му казват, че има кистозна фиброза, заради която не може да има деца цял живот.

Бившата му съпруга, госпожа Мейсън, признава за изневярата в sms: „Въпреки това, което мислиш за мен, много съжалявам, че трябва да преживяваш това.“ Съвсем разбираемо господин Мейсън не е бил щастлив от новината и решава да иска компенсация пред съда.

Той получава такава – в размер на 250 000 паунда, което е само часто от 4-те милиона, които иска първоначално.

„Не знаеш кое е истина и кое не е – все едно живея в Матрицата. Някой ти казва „Всичко, което знаеш и си имал за солидно и истинско, е лъжа и никога не е съществувало. Не си баща, не можеш да имаш деца, името ти няма да продължи“, казва Мейсън.

Той прекъсва контакти с двама от синовете си – на 19 и 23 години, които не дават проба за ДНК теста. „Все още виждам какво правят момчетата чрез Facebook и е сърцераздирателно. Това ми бе отнето.“ Съпругата му не назовава истинския баща на децата, както и не разкрива дали той знае.

Ричард вече е намерил нова любов и тя се казва Ема.

 
 
Коментарите са изключени за Мъж осъди бившата си съпруга за стотици хиляди, защото трите им деца не са от него