shareit

Кубрат Пулев ли е аутсайдера в двубоя срещу Кличко?

| от |

10543641_10152571800417884_660611169859772265_n

Интервю с Кубрат Пулев за UFightgr Newscenter

Кубрат, ти си смятан за аутсайдера на този двубой срещу Кличко. Вярваш ли в себе си? Какво би казал на всички тези които казват, че може би не си на нивото на Кличко?

*Кубрат Пулев :Не мисля, че съм аутсайдер в този двубой.Много се радвам, когато нкой ме подценява.Това ми дава повече предимство и допълнителна мотивация.

На пресконференцията в Хамбург ти настояваше много по въпроса с допинг тестовете на Кличко. Защо наблегна толкова много на това?

*Кубрат Пулев:Наблегнах, защото за мен това е важен въпрос.Смятам, че в спорта правилата трябва да са еднакви за всички, за да бъде честен и истински спорт.Затова аз искам същите допинг тестове да преминава и Вл.Кличко.Не е коректно претендента да бъде проверявам по всяко време и на всяко място, а световният шампион да бъде проверяван само и единствено след мача.Дори децата, знаят, че каквото и да е взел може да се изчисти за мача.Аз лично, ако съм световен шампион бих дал такава проба за да изчистя името си и за да докажа на хората, че съм чист и няма какво да крия.Мисля, че такава трябва би трябвало да е реакцията на един истински световен шампион, а не да се крие и измъква по всякакви възможни начини, което определено доказва, че не му е чиста работата и има притеснения. Кличко се измъква с оправдания, че договорът му е подписан по друг начин.За да докаже той можеше да направи допинг проба по собствено желание. Да не говорим, че на една Олимпиада брат му Витали Кличко е хващан със забранени вещества и е лишаван за известно време от състезателни права.Специално по тази тема нещата са много прости.Или се подлага на допинг контрол, както аз и доказва, че наистина е световен шампион или не се подлага и доказва, че най-вероятно използва забранени стимуланти, на което се дължи дългогодишното му стоене на върха, а не защото е най-добрият.

Какви са оръжията ти които биха ти помогнали срещу двубой с по-едър противник?
*Кубрат Пулев:На мен по-едрите противници до известна степен са ми удобни и се надявам и той да ми е удобен.

Какво значи този двубой за Кубрат Пулев?

*Кубрат Пулев :Този двубой за мен е мач за световна титла, която е моята мечта.Подготвям се,като за всеки друг противник.

Какъв мислиш че е Кличко като човек?

*Кубрат Пулев:Не ме интересува какъв е като човек. Не си падам по мъже, а и едва ли някога ще ми е близък приятел.За мен той е просто противник.Не мразя никой и нито един мой противник до момента не съм мразил

Какво да очакват феновете от К.Пулев.Ще видим ли един Кубрат, който не сме виждали досега…?

*Кубрат Пулев:Да, със сигурност. С Божията помощ се чувствам отлично.Тренировъчния процес върви по план и на 6-ти септември ще бъда в супер форма.Ще бъда една боксова машина.

Ако трябва да предвидиш как ще завърши двубоя ти с Кличко как би отговорил?

*Кубрат Пулев:Бокса е спорт, в който никога не можеш да предвидиш нещо на 100%.Шансовете ни са 50% на 50%. Мачът ще бъде изключително интересен и аз ще победя!

 
 
Коментарите са изключени за Кубрат Пулев ли е аутсайдера в двубоя срещу Кличко?

Повече информация Виж всички