Крисия ще пее песента към „Замръзналото кралство“

| от chronicle.bg |

„Дисни“ избра Крисия да бъде гост-артист в концерт-прожекцията на анимацията „Замръзналото кралство“ (Frozen). Точно на финала на филма малката певица ще изпее на живо песента от филма – „Let It Go“ заедно със симфоничен оркестър.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Let It Go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза“, каза Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

По време на събитието в зала 1 на НДК всеки момент от филма ще оживее на големия екран под съпровода на първокласен симфоничен оркестър и хор, изпълняващ песните и озвучаващ на живо през цялото време. Планирана е само една прожекция – на 21 декември.

Освен „Let It Go“ („Слагам край“), българската публика ще чуе и хитовете „Do You Want To Build A Snowman?“ („Искаш ли да си направим снежен човек?“) and „Love Is An Open Door“ („Любовта е отворена врата“), представени на живо от професионални музиканти.

„Замръзналото кралство“ е най-касовият филм на „Дисни“ за всички времена, с приходи над 1 милиард долара приходи по света, приет с безкраен възторг от критиката и публиката, носител на два „Оскара“, Награда на британската академия и „Златен глобус“. Само в България 230 000 души са го гледали в киносалоните, превръщайки го в най-успешния филм на „Дисни“ у нас до момента.

 
 
Коментарите са изключени за Крисия ще пее песента към „Замръзналото кралство“