Кели Идън – розовата тату кралица

| от |

Запознайте се с Кели Идън – модел, pin-up момиче, cosplay кралица и разкошна дама с розова коса и извивки на правилните места. И много татуировки. Отново на правилните места.

От няколко години Кели завладя из интернет пространството с провокативните си фотосесии и 195 000 последователи в Instagram и над 24 000 в YouTube канала си. И за разлика от повечето модели, сред нейните почитатели има и адски много жени. Да, палавите момичета обожават Кели, може би, защото тя самата прилича на тях, и ги обожава, от своя страна.

Кели Идън се появява в онлайн пространството преди няколко години, сякаш от нищото. Нарича себе си артист, но всъщност е вид алтернативен модел, защото както може да се види ясно от снимките й, няма нищо общо със стандартно приетите модели. Пътят й до алтернативната сцена, в която вече я ангажират много марки, като свое лице, не е толкова дълъг или труден, а по-скоро някак предречен. Дори от „Hello Kitty“са горди, че могат да я нарекат нещо като свое рекламно лице в един момент и как иначе – Кели сякаш е създадена, за да рекламира откачената комерсиална марка на котето. Самата тя прилича на доволна котка от най-хубавия вид.

Кели се ражда преди 27 години в Денвър, Колорадо. Мечтата й в началото не е да бъде алтернативен модел, а артист и по-точно художник. Модерен майстор на рисуваното изкуство, което така гордо носи по сексапилното си тяло днес. Затова когато навършва нужната възраст, веднага се записва в престижния Denver School of Arts, където завършва с най-висок успех във випуска си и веднага след това се впуска шеметно в света на модерното рисуване. По-известно като татуировките.

Веднага след като завършва гимназия, Кели става буквално чирак на известен тату-артист в Денвър и след една година работа при него, овладява популярното изкуство за рисуване върху кожа. Горд притежател е на няколко цветни, пищни и провокативни картини върху тялото си. Най-видими са татуировките й на дясната ръка и лявото бедро – там гордо стои Джаред – един от най-известните образи на Дейвид Боуи в приказния „Лабиринт“ от 1986 година.

В годините, в които работи като тату-артист и доукрасява тялото си с рисунки, Кели се възползва от очевидния си женствен вид и нестандартен сексапил и красота. Боядисва косата си ярко розова и започва да се облича в стила на pin-up момичетата.

Кели открива и cosplay-ролите, като все повече и по-често наподобява любимите на повечето нърдове момичета от манга комиксите и аниме филмите. Откриват я фотографи, които решават да я снимат за няколко алтернативни кампании.

Нестандартните марки и кампании обожават розовия й бонбонен вид и пищните й форми.

Въпреки че вече се занимава с мода, Кели не изоставя изкуството напълно, а се записва и завършва Rocky Mountain College of Art and Design. Пътят й обаче вече е предначертан. Социалните мрежи навлизат рязко в домовете на хората, а с тях розовото момиче открива призванието си като влогър и Instagram предводител на алтернативните красавици. Междувременно все повече марки, които искат нещо различно за кампаниите си или предпочитат лолитския pin-up секси вид на Кели, я ангажират за фотосесии.

В момента бонбонената красавица живее в Холивуд и не спира да развива множеството си таланти – от рисуване на татуировки до фотосесии по бельо. Всички те й се отдават повече от добре.

Кели Идън е нестандартна, бонбонена хубавица, която си заслужава да видите, макар и само онлайн. Мултиталатлива, по един много женски начин и адски сексапилна. А в галерията горе сме събрали най-добрите й снимки.

 
 
Коментарите са изключени за Кели Идън – розовата тату кралица