Къде са днес популярните герои от нашето детство?

| от |

Ако сте расли преди около 10-20 години, тогава имате доста добра представа за това, което се даваше по нашите телевизии в този период. Вижте какво се случва с някои от тех днес.

170

Това, разбира се, са само част от най-популярните герои с които сме израснали.

Шон Уилям Скот

171

Ще го запомним с сролята му в „American Pie“

Шон Уилям Скот (37) изигра тази роля за пръв път преди 15 години (първата част излезе през 1999). Филмът се оказа много успешен, а и актьорът така добре изигра ролята на Стифлър, че по някакъв начин остана белязан. След тази роля Скот участва в няколко известни филма, но всички го познават точно от този филм. Интересното е, че за ролята, която играе в първия филм е получил хонорар само от 8000 долара.

В момента Скот също е актуален, той играе в режисьорския дебют на актрисата Кортни Кокс „Just Before I Go“, а следващият му проект е „Skiptrace“, в която ще участва и Джеки Чан.

Фреди Принц джуниър

172
Помним го от „She’s All That“

След успеха на „I Know What You Did Last Summer“ Фреди Принц младши иигра и в „She’s All That“, с която се превърна в новият секс символ. Заедно с Рейчъл Лий Кук създадоха филм, който със сигурност не е любим на критиката, но затова пък се хареса на публиката. Вероятно добре си спомняте детайли от филма за момичето, което от „грозно пате“ стана звездата на деня. Въпреки че изглеждаше, че Фреди ще направи впечатляваща филмова кариера, той се фокусира върху телевизията.

173

Появи се в сериала „Bones“, а също така и в „Witches of East End“.

Кевин Сорбо

174

Познат ви е от „Hercules: The Legendary Journeys“

Няма да ви повярваме, ако кажете, че не сте гледали някой от епизодите на този сериал. Актьорът Кевин Сорбо се оказа отличен избор и се запомни с ролята си. След края на сериала, игра в „Andromeda“, а иначе е работил в доста филми, но сред тях няма да намерите значими заглавия. По време на снимките на „Hercules: The Legendary Journeys“ Сорбо претърпя три малки инсулта, а състоянието му дълго време беше пазено в тайна.

В последно време е най-актуален с ролята си във филма „God’s Not Dead“, които не се хареса на критиката.

Дийн Кейн

175

Стана изввестен с“Lois & Clark: The New Adventures of Superman“

Лоис т.е. Тери Хатчър успя да възкреси кариерата си благодарение на сериала „Desperate Housewives“, а Супермен, т.е. актьорът Дийн Кейн се пробва в различни проекти (в противен случай можете да го видите рамо до рамо с Кевин Сорбот в „God’s Not Dead“). Кейн също се появява в сериала „Hit The Floor“.

Зен Геснер

176

Известен от „The Adventures of Sinbad“

Ефектите от сериала изглеждат смешно, но вероятно със същото удоволствие бихте гледали епизодите и днес. Актьорът Зен Геснер който сега е на 43 години след този сериал се появи в „All of my children“, а също така игра и в няколко популярни комедии.

177

Последните му филми са комедиите „Movie 43“ и „Slightly Single in LA“, за които не може да се каже, че са успешни.

Роб Стюарт

178

Помните го от „Tropical Heat“

И разбира се Ник Слотер. Роля, след която Стюарт за малко да се оттегли от актьорския свят, тъй като сериала не се оказа много добър. И самият Стюарт е бил изненадан, когато му съобщили, че на балканите сериала е успешен. Играе предимно в сериали и телевизионни филми, а тези, които следят сериала „Suits“ може да го видят в ролята на безскрупулен бизнесмен.

179

 
 
Коментарите са изключени за Къде са днес популярните герои от нашето детство?