shareit

Хороскоп за седмицата: Сряда и четвъртък са идеални за любов

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 18.04. до 24.04.)

Седмицата започва с Луна, преминаваща през Дева – най-педантичния и аналитичен знак на зодиака. Поради тази причина първите два дни от седмицата е добре да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори, но за сметка на това са благоприятни за медицински прегледи или грижа за здравето или тонуса.

Най-успешни ще бъдат тези дни за земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да имат значителен пробив във важна за тях сфера и да пожънат както личностни, така и професионални успехи.

Сряда и четвъртък Луната ще транзитира през знака Везни, което й разположение ще направи тези два дни от седмицата идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи.

Някои от нас ще сключват споразумения и договорки и ще жънат големи професионални успехи. Хората, които развиват частен бизнес или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения във връзка с това партньорство и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

Петък и събота Луната ще преминава през Скорпион, като на 22.04. в 09:10 часа сутринта ще настъпи пълнолуние в същия знак, защото тогава Луната, която отговаря за емоционалното ни състояние, ще застане в опозиция със Слънцето, което отговаря за съзнателните ни нужни и желания. Скорпионът е изключително интровертен знак, който търси дълбочина, но именно заради това е склонен да драматизира и анализира нормални житейски ситуации.

Поради тази причина, по време на периода на пълнолунието, можем да очакваме да мислим през емоция, да придаваме на нещата, които ни се случват, скрит замисъл, да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Не е изключено някои от нас да развият интерес към окултното, тайното, скритото, подсъзнателните процеси. Други ще са по-склонни от обикновено да манипулират ситуациите и хората, с които са в контакт, търсейки облага или власт.

Добре е двата дни около пълнолунието да избягваме взимането на важни решения, крайните изказвания, важните покупки, сключването на сделки и споразумения или подписването на важни договори. За сметка на това те са идеални за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща.

Неделя Луната влиза в знака Стрелец и това й разположение ще направи втория почивен ден подходящ за спортни занимания, авантюристични забавления, екскурзии и срещи с хора, които биха могли да разширят мирогледа ни и да ни обогатят по някакъв начин.

Също така ще станем по- флиртаджийски настроени и палави в контактите си с противоположния пол. Не е изключено да срещаме интересни субекти или да получаваме изненадващи обаждания от интересни хора през деня.

 
 
Коментарите са изключени за Хороскоп за седмицата: Сряда и четвъртък са идеални за любов