Григор от Малайзия: Трябва да вярвам в себе си и да покажа на какво съм способен

| от chronicle.bg |

„Направих много промени през тази година и това създава леки сътресения“, призна Григор Димитров в интервю пред малайзийска медия.

Българинът за първи път ще се включи в Malaysian Open в Куала Лумпур, където освен надпреварата на сингъл, ще си партнира и на двойки с Леандър Паеш.

„Не мисля, че играя лошо и имах доста завързани двубои през сезона – продължи Димитров. – Остават още няколко турнира и моята цел е да остана здрав и да печеля победи на корта с много труд. Трябва само да вярвам в себе си и да покажа на какво съм способен.“

Григор коментира и горещата тема за треньорското място в щаба му. Както днес TennisKafe.com информира, Франко Давин ще пътува с българина на турнирите в Куала Лумпур и Токио, а след пробния период, двамата ще преценят дали да продължат сътрудничеството си.

„Отнема време на да намериш правилния човек, който да е и добър мотиватор – заяви Димитров. – В момента просто се радвам, че съм в Куала Лумпур. Нямам търпения да се срещна с феновете и да им покажа, че могат да очакват най-добрата ми игра.

Също така ще е страхотно да изляза на корта с Леандър Паеш. Той има огромен опит зад гърба си и определено може да ми помогне да развия играта си на двойки.“

 
 
Коментарите са изключени за Григор от Малайзия: Трябва да вярвам в себе си и да покажа на какво съм способен