Генерална репетиция: Открий скритата бъчва Jack Daniel`s

| от chronicle.bg |

За да се настроим на приключенска вълна и търсене на скрити съкровища, екипът на Webcafe.bg ще организира генерална репетиция“ за голямото събитие на Jack Daniel’s по повод 150 години от създаването на дестилерията на любимото уиски.

На 2-ри юли, на избрана локация в София ще бъде скрита една от 150 бъчви, с което екипът на Jack иска да въвлече любителите на марката в празника по случай големия юбилей.

Следвайки примера на Jack Daniel’s, ние също скрихме снимка на бъчвата из страниците на Webcafe.bg.

Напътствия и улики към скритото съкровище ще публикуваме активно във Facebook каналите ни и на сайта до събота.

Ако искате да бъдете сред първите откриватели на скритата бъчва, то песните на група The Jacks могат да ви помогнат с търсенето.

Петима от всички участници, които се справят успешно със задачата и изтеглени на случаен принцип ще получат награди-комплект специално гравирани чаши Jack Daniel’s.

За успешни откриватели ще считаме всички участници публикували като коментар под настоящата статия (както и под тази в Webcafe.bg) линк към текста, в който са открили снимката на бъчвата.

А ако този подарък ви се струва не толкова изкусителен, то каним всички да се включат в търсенето на скритата бъчва на Jack из столицата в събота.

От наша страна ще има гарантирано един участник- колегата ни Станислав Касчийски, чието търсене може да следите както във нашата Facebook страница, така и в Twitter на този адрес.

Той ще заснеме целият процес с GoPro камера, а видеото ще може да видите после на страниците ни сайта.

Информация как да се включите в събитието тази събота може да намерите тук https://www.facebook.com/JackDanielsBulgaria, а официалните правила са достъпни на този адрес

Почувствайте се като истински откриватели, включете се в игрите на Jack Daniel’s и спечелете оригинални награди в неповторимия стил на марката.

 
 
Коментарите са изключени за Генерална репетиция: Открий скритата бъчва Jack Daniel`s