shareit

Детективи, които да разследват убийството ви

| от |

Нека си представим следния сюжет: Убиват ви. Със сигурност ще искате близките ви да разберат кой го е направил. Това ще терзае душата ви, докато не се появи хлапето от „Шесто чувство“, за да му разкажете. Може да се спасите от тази апокалиптична картина, ако изберете предварително детектива, който да разследва убийството ви.

Макар да сме все още в кръга на шегата, баба ви знае най-добре аксиомата „истината е по-странна от измислицата“. Затова е добре да бъдем подготвени.

Винаги сред първите детективи, за които някой би се сетил, е култовият Шерлок Холмс. Благодарение на последния сериал за героя с Бенедикт Къмбърбач в главна роля, Холмс изскача на първо място в последното проучване на социалните мрежи. Според същото проучване Хорейшо („От местопрестъплението“) изпада на 42-ра позиция. Ако искате да видите кой избута рижавия детектив от челните позиции, може да разгледате в галерията ни горе.

Представяме ви топ 10 на ТВ детективите, в чиито вещи ръце със сигурност бихте оставили всяко важно разследване.

Те имат различни видове умения – един са със свръхспособности, други са интуитивни, а трети просто са притежатели на брилянтен ум – това е като да сравняваме ябълките с портокали, но все бихме се чувствали една идея по-спокойни, ако знаем, че потенциалните ни убийци все някога ще си получат заслуженото.

 
 
Коментарите са изключени за Детективи, които да разследват убийството ви

Повече информация Виж всички