shareit

Без реклами в Edge

| от chronicle.bg |

След вчерашната конференция Build на Microsoft в Сан Франциско стана ясно, че следващото издание на Windows 10 с кодово име Redstone ще има много обновления, свързани с браузъра Edge. Те ще навлязат след ъпдейта, който се очаква да бъде пуснат това лято.

От Microsoft искат да блокират рекламите в Edge. Kъм момента той има нисък пазарен дял, за разлика от този на Internet Explorer, но от компанията очакват с годините, новият браузър да го измести с увеличаването на потребителите на Windows 10. Засега рекламодателите не се притесняват, но блокирането на рекламите ще промени изцяло пазара на потребители в интернет средата.

Други добавки ще включват Bing Translator и списък с посетени сайтове, който ще е достъпен през бутона за връщане назад. Ще бъдат подобрени функциите на Continuum, която ще позволи синхронизирането на приложенията между различните устройства, които използва потребителят. Така например може да се започне работа по документ от компютъра и след това да бъде отворен от телефона и да се продължи от същото място. Функцията ще може да се ползва и в обратна посока на синхронизиране. Ще има приложения за Windows 10, които ще работят и на конзолата Xbox One.

Това лято ще има изненади за потребителите на Windows 10. Очаква се Redstone да промени рекламния бизнес и да въведе нови помощници на забързания съвременен човек.

 
 
Коментарите са изключени за Без реклами в Edge

Повече информация Виж всички