shareit

Pornhub отваря магазин в Ню Йорк

| от chronicle.bg |

Порноиндустрията е готова да намери свой ъгъл в Ню Йорк Сити. Най-големите звезди на сайта Pornhub се събраха в петък (24.11), за да открият първия магазин, чиято цел е да засили популярността на най-посещавания сайт за възрастни.

Магазинът на 70 Wooster Street ще остане отворен до 20 декември и в него клиентите могат да намерят всякакви играчки, белезници, еротични облекла и книги при едно разбираемо условие – трябва да са над 18 години. Интериорът е в духа на посещавания дневно от 64 милиона души сайт. В момента негови съседи са бутиците на марки като Moschino и Celine.

Вътре в самия магазин клиентите могат да седнат на диван, на който камера предава на живо в сайта, гласи една от рекламите на магазина в социалните мрежи. Или да гледат видеата с култови кадри на звезди на сайта, прожектирани на стената в дъното на помещението. Засега жителите на квартала СоХо са със смесени реакции относно новия сексшоп. Някои не са съгласни с появата на такива магазини отново в оживената част на Ню Йорк, а други намират идеята за интересна и твърдят, че мястото далеч не прилича на такова, каквото е.

Има и по-добра новина обаче. На европейците няма да им се налага да пътуват отвъд океана, за да посетят магазина, тъй като такъв скоро ще бъде отворен и в Милано.

 
 
Коментарите са изключени за Pornhub отваря магазин в Ню Йорк