Единственото условие на Долф Лундгрен за „Creed III“

| от chronicle.bg |

„Creed II“ се справи много добре на премиерата. Но както всички знаме, винаги има място за още един филм. И ако „Creed III“ се стане, Долф Лундгрен има едно специално условие, за да участва:

„Както съм казвал и преди: бих искал по-малко реплики на руски. Те ме убиват. Снимаме вечер, имам една-две страници сцена на руски. Хора, аз съм от Швеция!… Освен това не искам друго. Очевидно бих работил отново с Флориан (Виктор Драго), бих работил отново със Сталоун. Той е много добър мой приятел и ментор, и гении в много отношения. Мисля, че би било забавно да работим отново заедно.“

И Лундгрен, и Флориан Мутреану не знаят руски, но в „Creed II“ и на двамата им се налага. Тъй като Иван и Виктор искат да накажат Адонис Крийд и Роки Балбоа на ринга, почти целият им диалог е руски език.

Всеки актьор от техният калибър може да работи с учител, за да говори чужд език възможно най-добре. Но въпросната сцена, за която говори Долф, е пренаписана в деня преди снимките, което често се случва в света на киното и може да предизвика сериозни проблеми за екипа и актьорите.

Освен този детайл „Creed III“ изглежда съвсем възможен. Флориан Мутреану заслужава похвала както за изпълнението си, така и за силния старт, който прави в кариерата си.

 
 
Коментарите са изключени за Единственото условие на Долф Лундгрен за „Creed III“