shareit

Vilner Garage и техните два нови Ford Mustang: както ви се харесва

| от chronicle.bg |

Как се прави от стара кола мечтана кола, за пореден път ни показват ентусиастите (и професионалисти!) от Vilner Garage, под чийто ръце този път минава иконичният модел на Ford, Mustang. Най-новият проект на Vilner Garage всъщност е съставен от два автомобила, базирани на 2015 Ford Mustang GT Convertible с различаващи се концепции.

Идеята в използването на еднакви модели е да се покаже различните начини, по които може да се персонализира колата. Умел ход, с който Vilner Garage демонстрират едновременно два важни аспекта от работата си: първо, че промяната на малки детайли на един интериор могат да доведат до огромна промяна в усещането за колата, и второ – че степента на персонализация зависи единствено от желанието на клиента, като граница е само небето.

Усещането и в двата салона е издигнато на нивото на автомобил, няколко класи над Mustang. Vilner Garage не са пестили нито от фината кожа, нито от висококачествената и технологична алкантара. Те покриват почти всички груби пластмаси, в различна степен при двете коли, като особено забележителен мотив е избродираното лого ‘Mustang’, галопиращо по корите на вратите и стелките.

Воланите и при двата проекта са произведения на изкуството, сами по себе си. Два типа кожа при обръча, алкантара за средната част и централен „състезателен“ маркер в най-горната точка. При единия Mustang GT кормилото е декорирано с ‘V’ лого в син фон в долната част, докато при другата, мотивът със състезателните ивици от екстериора е продължен по седалките и дори по самия волан.

„Не е трудно да персонализираш ефективно автомобил, когато бюджетът е неограничен. Когато случаят не е такъв обаче, майсторството на ателието си проличава именно тогава,“ завършва темата за двата Mustang-a Атанас Вилнер.

Повече снимки можете да намерите в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за Vilner Garage и техните два нови Ford Mustang: както ви се харесва