Главният секретар на МВР: проблем с пране и чорапи довел до разстрела на Очите

| от chronicle.bg |

След снощния екшън в Слънчев бряг, по време на който бе прострелян едрият български предприемач, арендатор, работодател и тих човек Митьо Очите, тази сутрин главният секретар на МВР – Георги Костов, призова към спокойствие и забавление на народа.

Оказа се, че причините за снощния инцидент се коренят в нормалния, домакински бит, така че няма причина хората да се безпокоят. Приятелчето на дъщерята на Очите било на почивка в същия хостел, в който отмарял и племенника на Божо и момчето си простирало чорапите, така че на човека на Оксижена му капело върху вестника. Оттам последвали пререкания и от дума на дума…изнервили са се младежите, знаете на тая възраст как е. Няма място за паника.“, поясни висшият чиновник на специална пресконференция на Cacao Beach.

На въпроса на журналисти дали пък не е другояче, Костов отговори така: „Ако имате предвид, че има замесени наркотици-маркотици, няма такова нещо. Твърде много „Под прикритие“ сте гледали“, усмихна се снизходително главният секретар.

В същото време министърът на туризма Николина Ангелкова зарадва народа с новината, че летните кина по морето се закриват, тъй като екшъните вече се прожектират на живо, което е нещо, за което гърците можели само да си мечтаят.

„Мисля, че доказахме, че туризмът по нашето Черноморие се развива скорострелно. Оттук нататък планираме всяко преразпределение на наркопазара у нас да бъде превърнато в зрелищен пърформанс, който да радва родните и чуждите туристи“, съобщи тя.

Министър-председателят отхвърли тезата за чорапената криза и определи случката като „махленска свада“. „Ако нещата опрат дотам да се защитава кандидат-зетя, всичко е позволено. Нали знаете, в любовта и на война правила няма“, каза г-н Борисов, който също има кандидат-зет, който е добро момче.

Случаят обаче доведе до брожения сред служителите на Център за градска мобилност – Слънчев бряг, откъдето изпълзяха хора с неонови жилетки на протест срещу публичните разстрели.

Никой вече не се плаши от паяците и скобите, защото при неправилно паркиране ощетените директно стрелят по нарушителите. Ако това продължава, можем да останем без работа“, заяви Марин Тупанарски от центъра.

 
 
Коментарите са изключени за Главният секретар на МВР: проблем с пране и чорапи довел до разстрела на Очите