Три премиери на сериали по FOX през февруари

| от |

Три сериала ще направят своята премиера по FOX през февруари месец. Първият от тях е „Легион”, който започва на 9 февруари от 22 часа. Сериалът може да бъде гледан както с дублаж, така и със субтитри.

„Легион“, създаден по комикса на Marvel от Крис Клермонт и Бил Сенкевич, разказва историята на Дейвид Холър (Дан Стивънс), млад мъж с проблеми, който може да се окаже нещо повече от човешко същество.

Диагностициран като шизофреник още от дете, Дейвид влиза и излиза от психиатрични заведения с години. Сега той вече е в началото на 30-те си години и отново е в институция за душевно болни. Дейвид губи себе си докато следва рутинния болничен режим: закуска, обяд, вечеря, терапия, медикаменти, сън. Той прекарва остатъка от времето в мълчание или в компанията на приказливата си приятелка Лени (Обри Плаза), също пациент, но с алкохолна и наркотична зависимост, чийто живот все пак не е успял да я лиши от безграничния оптимизъм, че късметът е палачинка и може да се обърне в нейна полза. Приятната рутинна мълчаливост на Дейвид се преобръща когато в болницата пристига красива и неспокойна нова пациентка на име Сид (Рейчъл Келър).

fox_legion-season-1 легион

Необяснимо привлечени един от друг, Дейвид и Сид преживяват изумителна среща, след която Дейвид ще трябва да се изправи пред шокиращата възможност гласовете, които чува и виденията, които има да се окажат напълно истински.

Обсебен, Дейвид бяга от клиниката и търси убежище при сестра си Ейми (Кейти Аселтън). Но загрижеността на Ейми за брат й не е по-силна от желанието й да запази статуквото на перфектния спокоен живот в предградията, който си е изградила. В крайна сметка Сид свързва Дейвид с Мелани Бърд (Джийн Смарт), много добър, но изискващ терапевт с ум като бръснач и необичайни методи. Тя и нейният екип от специалисти – Птономи (Джереми Харис), Кери (Амбър Мидхундер) и Кари (Бил Ървин) – отварят очите на Дейвид към необикновен нов свят от възможности.

Изпълнителен продуцент на „Легион“ е Ноа Хоули, заедно с Лорън Шулър Донър, Брайън Сингър, Саймън Кинберг, Джеф Лоб, Джим Кори и Джон Камерън. „Легион“ е най-новият проект на Хоули и Камерън, двама от изпълнителните продуценти на мини-сериала „Фарго“, отличен с множество награди „Еми“ и „Златен Глобус“. „Легион“ е продуциран от FX Productions и Marvel Television, като самата продукция е дело на FXP.

През февруари по канала тръгва и първия сезон на сериала „24: Наследството”. Той е продължение на отличената с „Еми” продукция с Кийфър Съдърланд „24”.

24: наследството 24: legacy

Сериалът е дело на изпълнителния продуцент, носител на „Еми“ Хауърд Гордън („Вътрешна сигурност“, „24: Не умирай днес“), от носителя на „Оскар“ и „Еми“ изпълнителен продуцент Брайън Грейзър („Красив ум“, „24“), от сценаристите и изпълнителните продуценти Мани Кото и Еван Кац („24“, „24: Не умирай днес“). Пръст в създаването на новите епизоди има и звездата от оригиналната продукция – Кийфър Съдърланд

„24: Наследството“ проследява заредената до краен предел с адреналин надпревара с времето. Главната цел е да се предотврати опустошителна терористична атака на американска земя.

Преди шест месеца в Йемен, елитен отряд рейнджъри от американската армия, ръководени от сержант Ерик Картър (Кори Хоукинс, „Бандата от Комптън“), са убили терористичния лидер Шейк Ибрахим Бин Халид. Като последица от този акт, последователите на Бин Халид издават фетва срещу Картър, неговият отряд и техните семейства, които преминават в статут на защитени свидетели. Скорошно посегателство над собствения му живот обаче показва на Картър, че екипът му е уязвим.

За да осуети следващи атаки, Картър привлича Ребека Инграм (Миранда Ото, „Вътрешна сигурност“), която повежда внезапното нападение, при което Бин Халид е убит. Тя е интелигентен и амбициозен разузнавач, освободила е поста си на Директор на отдела за борба с тероризма, за да подкрепи съпруга си, сенатор Джон Донован (носителят на „Еми“ и „Златен глобус“ Джими Смитс, „Полицейско управление Ню Йорк“, „The West Wing“) в предизборната кампания за президент на САЩ. Тя достига до върха след десетилетия безсънни нощи и пропуснати годишнини. След като Белият дом вече изглежда достижим, дали тя би могла напълно да влезе в новата роля на Първа дама или любовта й към специалните операции ще надделее и ще я върне обратно към другата й роля?

Рамо до рамо в тази забързана и напрегната до краен предел надпревара, Картър и Инграм разкриват изпечена терористична мрежа, което ще ги накара да се запитат „На кого можем да се доверим всъщност?“ Докато се борят с привържениците на Бин Халид, те са принудени да се изправят срещу собствената си идентичност, семействата и миналото си.

Сериалът ще се излъчва от 22.00 ч. във вторник, като премиерата му ще бъде на 7 февруари.

През февруари се завръщат и „Живите мъртви” с втората част на седми сезон. Той ще се излъчва от 13 февруари с начален час 23.00 ч.

the walking dead season живите мъртви

До този момент героите от сериала „Живите мъртви“ са преживели доста перипетии – болести, глад, жертви, трагедии, предателства и немислими загуби. Всичко това ги е направило силни и непобедими.

В началото на седми сезон, тази сила им е отнета. Те са намерили безопасност и сигурност. Създали са дом. Мислели са, че светът им принадлежи. Мислели са, че го познават. Но много са грешели.

В първата половина от седми сезон групата е разединена, опечалена и се опитва отново да се върне към предишния си живот докато живее в подтисничество. Нигън успешно е наложил контрол над оцелелите, като с брутални методи ги е принудил да живеят по неговите правила и нагледно им е показал какъв ужасяващ изход ги чака ако не ги спазват.

Останалите герои не осъзнават какво се е случило, но независимо дали са се отделили от групата случайно или по собствено желание, те ще разберат, че не могат да избягат от промяната в техния свят. В първата половина от новия сезон героите започват отначало.

Общата тема на сезона е новото начало. Светът не е това, което са мислили, че е. Той е по-голям и дори още по-опасен, отколкото са предполагали.

 
 
Коментарите са изключени за Три премиери на сериали по FOX през февруари