shareit

Излезе нов трейлър на игралния „Аладин“

| от chronicle.bg |

Disney пусна нов трейлър-реклама с нови кадри от „Aladdin“ – включително и с Джина (в ролята Уил Смит). Режисьор е Гай Ричи.

Студиото през последните години жъне страхотен успех, съживявайки анимираните си класики в игрални филми.

„Aladdin“ ще излезе по кината в края на май – началото на сезона на блокбъстърите. Първият тийзър излезе през октомври миналата година. От тогава обаче няма нови материали освен снимки, на които Уил Смит е в дрехите на Джина, но не е в обичайният му син цвят, което развълнува феновете. Актьорът ги успокои, че персонажът му ще е в обичайния си нюанс – и обещанието му, както можем да видим от видеото, е спазено.

Disney пусна трейлъра по време на 61-ите годишни награди Грами по CBS. До Смит ще играят и Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот като принцеса Жасмин, Маруан Кензари като Джафар, Навид Негабан като султана, Насим Педрад като приятелката на Жасмин Далия и Били Магнусен като принц Андрес. Ричи ще снима по сценарий, който пише заедно с Джон Огъст.

Във видеото можем да видим паралели с класическия филм – например начинът, по който Жасмин хваща Аладин за ръка. Оригиналният филм излиз през 1992 година, по време на ренесанса на Disney, и бързо става един от любимите ленти на поколения. Затова критика няма да липсва. Ето трейлъра:

 
 
Коментарите са изключени за Излезе нов трейлър на игралния „Аладин“