Първи трейлър на „Rocketman“: Тарън Еджъртън е сър Елтън Джон

| от chronicle.bg |

След като довърши започнатото от режисьора Браян Сингър в „Бохемска рапсодия“, Декстър Флечър върви към премиерата на следващия си филм. Този път историята отново разказва за един от гигантите в музикалната индустрия – сър Елтън Джон.

Вчера излезе първият трейлър на продукцията, в която актьорът Тарън Еджъртън влиза в ролята на британския певец. Във видеото актьорът от „Кингсман“ и „Еди орелът“ изпълнява песента „Tiny Dancer“, виждаме го също така как се издига към славата и как посреща препятствията, които тази слава му донася.

До Еджъртън застават Джейми Бел (текстописецът на Елтън Джон Бърни Топин), Ричард Мадън, Брус Далас Хауърд и др.

Тъй като последните години киното се обогати с немалък брой биографични филми за музикални легенди, Тарън Еджъртън бърза да разсее слуховете: „Всеки си мисли, че това е биографичен филм. Не е. Това е мюзикъл фантастика. Всъщност са използвани негови песни, които да покажат важни части от живота му. Той не е единственият персонаж, който пее.“ казва актьорът, цитиран от Variety.

Засега ние лично оставаме със смесени чувства от леко захаросания трейлър, който макар и добре направен и обещаващ, не бива да бъде приеман като чиста монета за хубав филм… най-малкото, защото помним какво стана с „Бохемска рапсодия“. Затoва спираме с приказките и ви оставяме в неговата компания. (Премиерата е на 31 май)

 
 
Коментарите са изключени за Първи трейлър на „Rocketman“: Тарън Еджъртън е сър Елтън Джон