Първи тийзър трейлър на игралния „Цар лъв“

| от chronicle.bg |

Добре дошли в царството на (все още) на Муфаса! Първият тийзър трейлър на един от вече многото игрални филми на Disney, римейк на тяхна анимация класика, вече е тук.

Първото изречение много точно описва видеото, дълго минута и половина, в което виждаме началото на добре познатата ни история, само че този път в много по-съвременен вариант.

По план филмът трябва да излезе през лятото на 2019 г., а зад гласовете на персонажите застават Бионсе, Доналд Глоувър, Чуетел Еджиофор и Сет Роугън.

Едно нещата, които най-много зарадваха феновете и предизвикаха одобрителни реакции към видеото, е гласът на актьора Джеймс Ърл Джоунс, който озвучава Муфаса и в двата филма.

Режисьор на филма е Джон Фавро, който вече има опит с адаптациите на анимации за игралното кино след блокбъстъра „Книга за джунглата“. Ролята на Симба е поверена на Доналд Глоувър, Бионсе ще играе Нала, а Скар ще бъде озвучаван от Еджиофор.

Ето и първия тийзър трейлър, който не е нищо особено, но определено ни напомня за най-тъжния момент на филма, който отсега се подготвяме да видим…

 
 
Коментарите са изключени за Първи тийзър трейлър на игралния „Цар лъв“