shareit

От вчера до днес… Джесика Бийл

| от chronicle.bg |

За много хора тя е момичето, което открадна Джъстин Тимбърлейк и го задоми, дори взе и че му роди дете, за бабите в Америка е хубавото малко момиче, което стана девойка, от сапунения сериал 7th Heaven, за други пък е актриса, която са гледали в две-три комедии…

Иначе, простичко казано, тя е Джесика Бийл и днес става на 34 години, заради което ние преглеждаме най-доброто от филмографията и живота й.

Кариерата на Джесика стартира, когато тя е малко момиче. Още на девет знае, че иска да се занимава с някакъв ентъртеймънт, затова и се записва да учи музикален театър. Това й печели място в музикални постановки като „Ани“, The Sound of Music и „Красавицата и звяра“. Няколко години по-късно бъдещата актриса печели шоу за модели и когато е само на 14 прави телевизионния си дебют – в сериала 7th Heaven. Шоуто наскоро направи 20 години от старта си и голяма част от екипа, с Джесика начело, се събраха, за да отбележат годишнината.

След финала на 7th Heaven, който продължава да се снима и излъчва до 2007 година, но Джесика не вече участва в него, актрисата продължава кариерата си в една доста стройна права. Тя така и не получава някакви бомбастични роли в гигантски продукции, макар да е участвала в третата част на „Блейд“, нито пък е била в оскарови филми, макар да партнира на Питър Фонда в „Златото на Уили“, което му носи един „Златен глобус“.

Въпреки това кариерата на Бийл си остава в плоскостта на средния клас кино и сме я гледали в „Тексаско клане“ – римейкът от 2003-а, не оригиналната хорър класика, „Блейд: Троицата“, както и доста по-приличните „Правилата на привличането“, „Елизабеттаун“, „Илюзионистът“, прекрасният и леко недооценен Easy Virtue. Последно й се насладихме в „Хичкок“, където Бийл влезе в ролята на музата на майстора на хоръра Вера Майлс.

През 2012-а Джесика се жени за дългогодишния си приятел Джъстин Тимбърлейк, като междувременно, докато са заедно тя го придружава почти на всяко негово турне. Само преди година двамата станаха родители и на първото си дете.

Дали от Джесика Бийл ще излезе някаква гениална актриса, чийто талант още не сме видели напълно, можем само да гадаем. Засега такива надежди няма, но ние я предпочитаме широко усмихната и красива, каквато си е.

В галерията горе, вижте най-бляскавите й моменти и филми.

 
 
Коментарите са изключени за От вчера до днес… Джесика Бийл