shareit

Идва игрален филм по „Tom and Jerry“

| от chronicle.bg |

Вече можем да видим първата чернова от предстоящия филм по „Tom and Jerry“. Той ще бъде комбинация от анимация и реални кадри с режисьор Тим Стори („Ride Along“, „Fantastic Four“).

Историята на популярното детско, създадено от Уилям Хана и Джоузеф Барбера, започва още през 1940 година. В началото Том се е казвал Джаспър, а Джери не е имал име. Филмчетата са били дълги между 7 и 1- минути, като първата серия, „Puss Gets the Boot“, става хир веднага и задава отношенията им – Том годни Джери, но Джери винаги го надхитрява. Хана и Барбера правят 114 серии за MGM за периода от 1940 до 1958. След това двамата аниматори се отделят от MGM, но продължават да произвеждат детското, само че с по-малко расизъм и насилие. През 1992 се появява и първият пълнометражен (изцяло анимиран) филм с котката и мишока.

Даниъл Ричман от SuperBroMovies подчертава, че на картината е Лорънс, защото студиото иска именно тя да участва. Актрисата все още не е приела, но рисунката потвърждава, че главният герой ще е жена.

Том и Джери все още са иконична двойка почти 80 години след създаването си. Затова ще е любопитно да видим как продуцентите ще ги модернизират без да загубят духа им.

 
 
Коментарите са изключени за Идва игрален филм по „Tom and Jerry“