Десет добри роли на Джъстин Тимбърлейк

| от chronicle.bg |

Джъстин Тимбърлейк, който има рожден ден днес (което е и поводът да му отделим малко внимание), си е предимно певец. Има спечелени цели четири награди „Грами“, а времето му в N-SYNC, е добре познато на всички, които са родени преди 90-та година.

По време на една от паузите в групата, Тимбърлейк издава соловите студийни албуми Justified (2002) и FutureSex/LoveSounds (2006). От първия се извеждат хитовете Cry Me a River и Rock Your Body, а вторият дебютира на върха на Билборд 200 и продуцира номер едно синглите в Билборд Хот 200 SexyBack, My Love, и What Goes Around… Comes Around. Всеки от албумите му се продава в над седеммилионен тираж по света, и той се утвърждава като един от най-успешните в комерсиалната музика творци.

От 2007 до 2012 г. обаче Тимбърлейк се фокусира върху актьорската си работа, като на практика зарязва музикалната си кариера. И честно казано, не съжаляваме за това.

Отделили сме в галерията пет негови роли, които са препоръчителни за гледане. Честит да му е 38-ия рожден ден, и честити да са зимните вечери, които ни позволяват да гледаме повече филми. В този случай – с негово участие.