Анимациите, които скоро ще станат игрални филми

| от chronicle.bg |

„Алиса в Страната на чуфесата“, „Господарката на злото“, „Пепеляшка“, „Красавицата и звяра“, „Книга за джунглата“… формулата се оказа повече от успешна на ниво бокс-офис. Превръщането на иконичните анимационни филми на Disney в игрални филми няма да подмине (така изглежда) нито еднa от любимите анимации на редица поколения.

Сега на ход е следващияt проект. Филмът от 2002 г. „Лило и Стич“ ще има своя игрална версия, съобщава Entertainment Weekly. Историята разказва за малката Лило, която се сприятелява с извънземната форма на живот, която нарича Стич, и двамата стават най-добри приятели.

Според първоначалните източници Майк ван Уас ще пише сценария на филма, а Дан Лин и Джонатан Ейрих ще го продуцират. Все още не е известна повече информация, включително и това дали филмът ще се разпространява по кината или ще бъде пуснат в предстоящата стрийминг платформа на компанията.

„Лило и Стич“, игралният филм“, се присъединява към големия каталог с култови анимационни филми, които Disney ще адаптира, за да изкара още пари. Кои са тези филми и кога ще излязат, вижте в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за Анимациите, които скоро ще станат игрални филми