46 години Дженифър. Дженифър Конъли

| от chronicle.bg |

Дженифър Конъли е момиче от Бруклин. Родена в семейство на търговец на антики и производител на платове, силно повлияни от хипи движението, Конъли прекарва известно време в Уудсток и се запознава с хора на културата и изкуството.

Първите й изяви са само като е на 10 години. Близък на семейството препоръчва на родителите да запишат малката в модна агенция за деца. Тя веднага печели кастингите за няколко реклами, които се появяват по вестници и списания. Скоро идва време на първата й телевизионна реклама. През 1984, когато Дженифър е на 14, се запознава с режисьора Серджо Леоне и получава малка роля във филма „Имало едно време в Америка“.

След гимназията Дженифър учи две години в Йейл, след което се премества в Станфорд и ходи на занятия по театър и импровизация. След сравнително ранния й успех в киното, следват няколко малки роли в киното, които не оставят следа в ума на киноманите.

До „Красив ум“, за който взима „Оскар“ за поддържаща роля и прави мощно впечатление с автентичната си игра и червената си рокля.

Днес актрисата навършва 46 години, затова ви черпим с една галерия с нейни роли. Насладете се!

 
 
Коментарите са изключени за 46 години Дженифър. Дженифър Конъли