Джон Сина е рекордьор в добротворчествот

| от |

Фондацията Make-A-Wish, която се занимава с благотворителност и помага на най-различни пострадали, официално обяви най-големият рекордьор в своята кампания. Ако никога не сте чували за тази форма на добротворчество, то нека обясним. През годините има най-различни хора и семейства, които не са в равностойно положение, но имат мечти.

Такава може да е посещение на увеселителен парк, да отидат на почивка в по-екзотична страна и много други. Тъй като говорим за отворена платформа и привличането на така наречените „ангели“, всеки човек с по-висок финансов статус може да прецени дали да подпомогне нуждаещ се или да избере друг. Сред редицата желания и възможност за сбъдване на мечти, една от най-честите практики е обвързана именно с идеята за среща със звезда.

През последните няколко години, 45-годишният актьор, кечист и част от развлекателната индустрия WWWE – Джон Сина – официално е участвал в кампанията на фондацията и се смята за абсолютен рекордьор – той е изпълнил 650 желания и с това не просто чупи рекорда, а го издига на още по-сериозно ниво. До този момент няма нито една друга звезда, която да се е доближила до идеята за 400 желания, да не говорим за това, което самият Джон Сина е направил.

Идеята за среща със звезда най-често е ориентирана към спортисти, атлети или филмови звезди, които са направили фурор на екрана. Оказва се, че Сина винаги намира време за своите фенове и почитатели, дори мисли варианти, как да прекара времето си с тях и как да ги вдъхнови и покаже, че неприятните ситуации могат да се преодоляват, понякога с малко помощ и желание.

Въпреки натоварения график, Сина признава, че винаги отговаря на исканията, особено след като се говори за сбъдване на мечти и по-сериозни желания. Самият той е споделял, че няма много значение с какво точно се занимава в този момент, става ли въпрос за деца, той зарязва всичко и се фокусира върху тази задача. Сина е казал точно това на организацията, когато се е записвал през 2019 г. За своето време там е дарил над 6 милиона въздушни мили на фондацията, за да помогне да се покрият разноските по пътуването, освен това е готов да сбъдне още 1000 желания.

Самият актьор признава, че няма нищо против да се срещне с дете, ако то е поискало точно тази мечта. Сина се шегува, че реално се е срещал с далеч по-трудни противници, следователно няма да има проблеми, за да се изправи срещу фена си и да се опита да му помогне или да сбъдне негова мечта. Звездата признава, че възнамерява да подобри този рекорд и да вдигне летвата на 1000 желания, като за целта ще му трябват още няколко години.

 
 
Коментарите са изключени за Джон Сина е рекордьор в добротворчествот

Повече информация Виж всички