Неудобната истина: Любимите ни конспирации – коронавирусът

| от |

Спомняте ли си пандемията и появата на коронавирус? Спомняте ли си, че трябваше всички да загинем след няколко години, да бъдем управлявани от чипове, Бил Гейтс, Сорос и други мистични сили? Всичко беше един невероятен план за превземането на света и зелените сертификати трябваше да бъдат вечни!

За изненада на мнозина фалшиви пророци, това просто не се случи. Използвайки лостовете на страха, същите хора спечелиха много и помогнаха за повишаването на жертвите, но днес никой не ги търси, никой не търси сметка за всяването на паника и още много други нанесени щети на обществото ни. Разбрахме, че пандемията мина и бързо забравихме обещанията. Свободата се върна, но ние все още помним голямата паника, която се появи в рамките на няколко години.

Съжаляваме за всички, които изгубиха близки и приятели, съжаляваме и за тези, които трябваше да напуснат работа. Не съжаляваме онези, които успяха да натрупат дивиденти и да използват страха, за да станат по-богати, по-успешни и дори да направят кариера. Затова разглеждаме и голяма част от наличните конспирации, които се появиха, трудно е да обхванем всички, но се надяваме, че след лицензирането на операционна система и по-добро покритие на мобилни оператори, всички са добре.

 
 
Коментарите са изключени за Неудобната истина: Любимите ни конспирации – коронавирусът

Повече информация Виж всички