shareit

Qantas въвежда елегантен кежуал дрескод за Qantas Club и Qantas Business Lounges

| от | |

Австралийската авиокомпания Qantas затяга контрола над по-зле облечените пасажери, които искат да използват техните бизнес ложи (Qantas Club и Qantas Business Lounges) на летищата в Сидни, Мелбърн, Брисбейн, Канбера, Перт и Аделаида. От 1 април тази година, пътуващите трябва да изпълнят „минималните изисквания за елегантен кежуал дрескод“ или ще рискуват да им бъде отказан достъп до салона.

„Достъпът до бизнес ложите може да бъде отказат на пътуващите ако служителите на Qantas решат, че минималните изсквания не са изпълнени,“ съобщават от авиокомпанията. „Служители сами ще решават дали пасажерът е облечен елегантно кежуал.“

Говорител на Qantas съобщи пред Australian Business Traveller, че пасажерите, които искат да се възползват от бизнес ложите „ще бъдат информирани по приятелски начин относно новите стандарти.“ Терминът „елегантен кежуал“ и досега е бил в условията за ползване на услугите на Qantas, а носенето на джапанки, разхождането без обувки или дрехи с обидни изражения или лозунги не са били допускани в Qantas Business Lounges. „Стандарите за този дрескод по нищо не се различават от тези на повечето клубове и ресторанти,“ допълват от Qantas.

 
 
Коментарите са изключени за Qantas въвежда елегантен кежуал дрескод за Qantas Club и Qantas Business Lounges

Повече информация Виж всички