shareit

Закопчаха Ванила Айс

| от |

Култовият рап изпълнител Ванила Айс е арестуван и обвинен за взлом и кражба в големи размери. Престъплението е извършено между декември и февруари. Ванила Айс свил скъпи вещи от имот, намиращ се в близост до сграда, която компанията му е реновирала. Сред присвоените вещи има нагревател за басейни и мебели. Намерените у рапъра чужди вещи са върнати на собственика им.

Ванила Айс, чието истинско име е Робърт Ван Винкъл е известен със скандалния си нрав. Той е първият американски успешен бял рапът. Набира скорост със сингъла „Ice Ice baby“ и отива на върха на повечето от класациите през 1989 година остава 16 седмици №1, както и албума му „To The Extreme“, който е продаден в над 11 милиона копия по целия свят. Когато е на върха на славата той преживява страстна авантюра с Мадона. По това време се пристраствява към хероина. След като попдивата го зарязва, той изпада в депресия, закача се още повече към наркотиците и изпада в депресия/ Прави опит за самоубийство чрез свръхдоза, но бива спасен от близък приятел.

През 2015 година Ванила Айс трябваше да се завърне в шоубизнеса и влезе в ролята на писателя Марк Твен в новата комедия „Абсурдната шестица”. Филмът, продуциран от Адам Сандлър, ще бъде пародия на класическия уестърн „Великолепната седморка”. В комедията ще участват още Тейлър Лаутнър от „Здрач”, Роб Шнайдер, Тери Крюз, Стив Бушеми и Дан Акройд.Сценарият е дело на самият Адам Сандлър, който продължава да бъде един от най-силно критикуваните актьори през последните години и е редовен победител на наградите „Златна малинка”. Въпреки това Сандлър продължава да прави филми, които, макар да не са толкова успешни както преди, все пак печелят от бокс-офиса. Май на Сандлър ще му се наложи да търси нов актьор за главната роля, ако Айс получи присъда за кражбата.

 
 
Коментарите са изключени за Закопчаха Ванила Айс