shareit

В битката за „Кайли“

| от chronicle.bg |

Съвсем доскоро, когато чувахме името Кайли, ние се сещахме за австралийското миньонче, което завладя световната поп сцена преди повeче от 20 години. Oсвен нея има и една друга Кайли, която смята да патентова името си в Америка и така да детронира адашката си по използване само на първото си име.

Кайли Дженър е най-младият участник в реалити предаването „Keeping Up With The Kardashians“. Тя е малката сестра на Ким Кардашиан. Освен това през месец май миналата година тя подава заявление за използване на първото си име като търговска марка, която да символизира поп културата, модата и социалните мрежи.

Но Миноуг не е съгласна, на свой ред тя подава молба до съда описвайки Дженър като „второстепенна реалити ТВ личност, която дори не изпълнява главната роля в предаването, което я е направило популярна“.

Певицата притежава няколко търговски марки, включително името „Кайли“, както и домейна kylie.com от 1996-а, година преди Дженър да се роди.

Спорът премина и на ниво социални мрежи. Миноуг публикува съобщение в профила си в Twitter с текст: „Здравей, името ми е Кайли, #светлиннигодини.“

Kylie

 
 
Коментарите са изключени за В битката за „Кайли“