The Sex Factor: какво се случи в първия епизод на новото порно реалити

| от chronicle.bg |

Ако сте поглъщали първия епизод на Big Brother с участието на Стойка Пипирудата и Нед (Нед ли беше?) с наслада и сте се облизвали пред екрана на последния сезон на „Островът на изкушенията“, вероятно ще се зарадвате да чуете, че сексът в реалити форма вече не е само под прикритие.

В един от най-големите порно сайтове – XHamster, вече се появи първия епизод на новото шоу The sex factor.

Става дума за порно реалити шоу, в което участват 8 мъже и 8 жени, обединени около свидната мечта да станат порно звезди. Нито един от тях до момента не е участвал в професионална порно продукция. В лицето на журито публиката може да срещне големи имена в порно индустрията: Аса Акира, Лекси Бел, Тори Блек, Реми Лакроа и Кийран Лий. Всички те са ментори и съдии в шоуто.

Победителите ще бъдат двама – един мъж и една жена. А това, което се случи в първия епизод на шоуто, привлича вниманието, макар и по един guilty pleasure начин.

Участниците трябваше да преминат през три етапа на първото състезание помежду си. Първият бе почти наивен: избрани мъж и жена трябваше да се целуват страстно пред очите на журито и конкурентите си, като всеки трябваше да „надцелува“ другия и да провокира у зрителите повече сексуален интерес. Еуфоричните възгласи достигнаха пика си, когато Лекси Бел се включи в надпреварата, целувайки се с една от състезателките.

Вторият кръг беше с една идея по-пикантен: конкуриращата се двойка трябваше да застане очи в очи, съвсем прилично облечена, след което да имитира фалшив оргазъм. Резултатът беше многоаспектов: някои от участниците очевидно бяха прекарали първите си седем години, а и последвалите четиринайсет, във внимателно вслушване в стоновете на порно кралиците и имитираха. Други се очертаха като вродени таланти, а алтернативната дама Ейдриъм Лий Рей се засрами и отказа да имитира оргазъм.

Третият кръг преля извън чашата на пикантното и се впусна директно в есенцията на новото реалити. Състезанието се завъртя около триминутна надпревара между осъществяваща орална любов жена и получаващия нейните ласки мъж. Нейната цел? Да го накара да свърши. Неговата? Да издържи 180-секундно фелацио без да го направи.

След края на трети кръг имаше гласуване и един от състезателите, Дейвид Каспиан, отпадна. Онова, което вкара истинска емоция в шоуто, бяха неговите искрени, детски сълзи, които проля, след като разбра, че няма да е новата порно звезда на небосклона на Големите. Плачът на 24-годишния нюйоркчанин трогнаха конкурентите му и журито, но надеждата за изява остава и извън формата.

Ако сте любители на порното или просто ви е интересно да наблюдавате хора, чиито житейски цели са фокусирани около секса пред камера и порно наградите, трябва да знаете, че следващият епизод стартира точно след…04 дни, 1 час, 5 минути и 9 секунди. 8,7,6,5,4,3,2…

 
 
Коментарите са изключени за The Sex Factor: какво се случи в първия епизод на новото порно реалити