shareit

Супермодата на Супербоул

| от chronicle.bg |

Разбира се, ако смятате че финалът на сезона в националната футболна лига в САЩ няма нищо общо с модата, ще ви бъде простено. Футбол и мода, в смисъл? Но имайки предвид че петдесетото юбилейно издание на шоуто достигна до 180 милиона зрители и участие в него взимат най- актуалните изпълнители, трябва да сме наясно че владетелите на модата са заинтригувани от това, което се случва на футболната сцена.

Един от хората, които знаят колко важно е модата, шоубизнесът и футболът да бъдат на едно и също място, е нюйорският моден дизайнер Рубин Сингър. Той основава собствен моден бранд през 2007, но славата му на изкусен дизайнер идва след като облича Бийонсе на Супербоул 2013.

Според култовия дизайнер да облечеш някой от изпълнителите на Супербоул е много по-голяма работа от това да измислиш роклята на Сандра Бълок за Оскарите – огромно предизвикателство, което може да донесе страхотни позитиви, но и големи загуби. Тази година той отново бе залят с хвалебствия по повод тоалета, който носеше Бийонсе на шоуто вчера.

Супербоулът е желана цел и за всеки музикант. В миналото на него са гастролирали Бийонсе, Мадона, „Ху“, Брус Спрингстийн, Принс, „Ролинг стоунс“, Пол Маккартни, Стинг, Майкъл Джексън и др. Поканата за концерт на финала на първенството по американски футбол винаги се отразява значително на продажбата на албуми.

Вижте самата Бийонсе на Супербоул 2016 и някои други звезди, чиито костюми и дизайнери са станали популярни именно благодарение на Суперкупата през годините.

 
 
Коментарите са изключени за Супермодата на Супербоул