Смелостта да се трансформираш от зрител в р_еволюционер

| от chronicle.bg |

На 16.06.2016 в шоурума на Иван Асен 22 се проведе първото интерактивно откриване в историята на дизайнерската платформа. Поводът беше новото дизайнерско събитие по разработената съвместно с Bioderma тема „R_Evolution – Dare to transform!“ с участието на 17 дизайнери от екипа на Иван Асен 22 и три дебютиращи имена.

Лорина Камбурова

Иновативната концепция беше разработена съвместно с Пистолет дизайн студио, които изградиха уникална светлинна скулптура, интерпретираща забързаното темпо в ежедневието ни. В специално за събитието направената фото-сесия, актрисата Лорина Камбурова, оживи инсталацията, облечена в дрехите на дизайнерите. Нейните кадри бяха излъчвани по време на ексклузивното привю за журналисти и блогъри, на което Мира Драганова, националният мениджър на Bioderma и Нели Митева, основателят на Иван Асен 22, представиха съвместната тема, отправяща към революцията в козметичния бранш, предизвикана от иконичния продукт на френската дермокозметична компания: мицеларната вода Sensibio H2O, и тази в модата днес, характеризирани от промененото отношение на потребителя към модата. Днес тя трябва да отговаря на обществените течения и залага на устойчивост, минимизиране на отпадъци, индивидуален подход, иновации в материите чрез новите технологии и необходимост от създаването на смислени, стойностни модни продукти.

Лорина Камбурова

Журналисти, блогъри и гостите на откриването бяха вдъхновени да се включат интерактивно и да се трансформират, обличайки дизайнерска дреха и заемайки смелата революционна поза на скулптурата от инсталацията пред обектива на фотографа Боряна Пандова.

Първите дизайнерски модели намериха своите революционни собственици, а останалите могат да бъдат разглеждани, пробвани и откупени до 11 юли в шоурума на Иван Асен 22, всеки ден от понеделник до събота между 16:00-20:00 ч.Всеки посетител на шоурума получава подарък еко-чанта с принт на Sensibio H20, а при закупуване на дизайнерски модел и 250 милилитра разфасовка на революционния продукт на Bioderma.

Следват също е редица специални събития, като дизайнерски уикенди и уоркшопи по текстилни техники, като първото от тях е представянето на специално за Иван Асен 22 разработената колекция на младия лейбъл M2V идната събота, 25.06. от 14:00 – 20:00 ч. в шоурума на платформата на едноименния адрес.

Лорина Камбурова.

 
 
Коментарите са изключени за Смелостта да се трансформираш от зрител в р_еволюционер