СHR хороскоп: професионални упехи в началото на седмицата

| от chronicle.bg |

Седмичен астрологичен обзор (от 13.03. до 19.03.)

От понеделник до сряда включително Луната ще транзитира през знака Везни, което й разположение ще направи тези три дни от седмицата идеални за жънене на големи професионални успехи, преразпределение на бюджета, любовни закачки и романтични срещи.

Хората, които развиват частен бизнес или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения във връзка с това партньорство и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

Заради ретроградното движение на Венера, планетата на любовта, бихме могли да поизгладим конфликтите и да заявим позициите си във вече съществуващи връзки, както лични, така и професионални, но не ни се препоръчва да започваме нови романтични отношения или нови бизнес партньорства, дори и да ни се предлагат такива, особено с хора, които срещаме през периода, защото има риск да бъдем подведени, в последствие да се разочароваме и отношенията да се окажат нетрайни.

Най-успешни ще бъдат тези три дни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

При тях може да се очакват големи финансови постъпления, както и правилно преподреждане на отговорностите, което ще доведе до много по-голяма ефективност при изпълнение на задачите.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Скорпион, най-интровертният, подозрителен, лоялен, чувствителен и търсещ дълбочина знак от зодиака.

През тези два дни можем да очакваме да мислим през емоция, да придаваме на нещата, които ни се случват скрит замисъл, да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Не е изключено някои от нас да развият интерес към окултното, тайното, скритото и подсъзнателните процеси. Други ще са по-склонни от обикновено да манипулират ситуациите и хората, с които са в контакт, търсейки облага или власт.

Добре е през периода да избягваме взимането на важни решения, крайните изказвания, скъпите покупки, сключването на сделки и споразумения или подписването на договори. За сметка на това тези дни са идеални за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци биха могли да очакват изненадващи новини, свързани с неща, които от известно време силно ги вълнуват, както и с хора, които са в живота им. Новата информация при всички случаи ще се окаже полезна за тях, макар и в някои от случаите да е разочароваща.

Събота и неделя Луната влиза в знака Стрелец и това й разположение ще направи уикендът подходящ за спортни занимания, авантюристични забавления, екскурзии и срещи с хора, които биха могли да разширят мирогледа ни и да ни обогатят по някакъв начин.

Също така ще станем по-флиртаджийски настроени и палави в контактите си с противоположния пол.

Не е изключено да срещаме интересни субекти или да получаваме изненадващи обаждания от тях.

Най-добре през периода ще се чувстват огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат пробив и усилията, които са влагали по важна за тях задача или проект ще дадат резултат.

 
 
Коментарите са изключени за СHR хороскоп: професионални упехи в началото на седмицата