Секс роботи ще обслужват клиентите в бардаците на бъдещето

| от chronicle.bg |

Футуролозите Мишел Марс и Иън Йеоман предвиждат, че до 2050 година публичните домове в Амстердам ще използват секс роботи, които ще им донесат много предимства, пише Daily mirror.

Таблоидът цитира новата книга на учените „Роботите, хората и сексуалният туризъм“, в която те прогнозират, че андроидните секс компаньонки значително ще намалят разпространението на венерическите болести и ще бъде преустановен трафикът на жени с цел сексуалната им експлоатация.

В своя труд футуролозите описват как би изглеждал най-известният амстердамски бордей Юб-Юм, който затвори врати през 2008 г.. През 2050 в него биха работили около 100 разголени блондинки и брюнетки, дефилиращи по прашки и секси бельо.

Входният билет ще струва 10 000 долара за услуги all inclusive. Те включват редица сексуални екстри от масажи и танци в скута до сношения в плюшена среда.

Използването на андроидни проститутки ще се наложи поради разпространението на нелечими венерически болести, след като преносителите им ще развият супер резистентост към всякакви лекарства. Ще мутира и ХИВ заразата, причиняваща СПИН.

В Юб-Юм ще действат роботи от всякакви етноси с различни размери, възраст и сексуални атрибути. Една от най-харесваните хетери ще бъде Ирина с руски черти, особено изкусителни за бизнесмените от Близкия Изток. Всички роботи ще бъдат изготвяни от устойчиви на бактерии материи, за да не предават венерически болести. Те редовно ще биват почиствани и дезинфекцирани преди употреба.

 
 
Коментарите са изключени за Секс роботи ще обслужват клиентите в бардаците на бъдещето