shareit

Седмичен хороскоп: Венера и Нептун изострят шестото ни чувство

| от chronicle.bg |

Седмичен астрологичен обзор (от 09.05. до 15.05.)

Понеделник Луната ще преминава през знака Близнаци, следователно денят е подходящ за активно общуване с другите, попиване на информация от различни източници и кратки пътувания.

Най-успешен ще бъде денят за въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни обаждания или съобщения от важни за тях хора, които биха могли да им отворят нови врати или да им предоставят нови възможности, както в личен, така и в професионален план.

Вторник и сряда Луната ще се намира в знака Рак, което прави дните подходящи за отделяне на време за семейството или домашните задължения.

Повечето от нас ще бъдат изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите. Дните ще бъдат подходящи за занимание със семейни и имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, както и за кулинарни експерименти. Можем да се оставим да бъдем обгрижвани от другите или сами да обгрижваме някого. Хората в помощните професии ще са ефективни и подкрепящи, ще вършат работата си с лекота.

Четвъртък и петък и събота до обяд Луната ще преминава през знака на Лъва, което дава предпоставка, всеки през периода по свой собствен начин да търси изява и признание. Тези дни са подходящи за творчески занимания, забавления с приятели, флиртове и запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще са най-активни и борбени през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в професионален и в личен план. Някои от тях ще изпъкнат в работа с нестандартносттта и оригиналните си идеи, други ще успеят да впечатлят обект на своята страст и да завъртят или затвърдят романс с него.

От събота на обяд до неделя Луната ще преминава през знака Дева, най-критичния и аналитичен знак на зодиака. Поради тази причина е много вероятно през периода да сме доста дребнави по отношение на заобикалящите ни хора и да претегляме всичко казано или направено от тях, търсейки кусури. Най-добре е да се захванем с нещо, което ни е интересно и да търсим перфектността в себе си, а не в другите и по този начин да избегнем излишните конфликти.
Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец. Те може да бъдат въвлечени в спор и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е докато го правят да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

През цялата седмица ще усещаме действието на секстила между Венера (планетата на любовта, хармонията и разбирателството) и Нептун (разтваряне на граници, състрадателност, интуиция). Когато енергиите тези две планети работят в хармония, се очаква да сме много по-възприемчиви към нуждите на другите, по-състрадателни, силно интуитивни, чувствителни и по-меки в действията и приказките си. Добре е през периода да обръщаме внимание на шестото си чувство и усещането ни към заобикалящите, понеже е много вероятно да са правилни и да са ни от полза в последствие.

При всички случаи обаче е препоръчително да сме доста внимателни, понеже този аспект би могъл да създаде предпоставка за заблуди и объркване при някои хора, най-вече при неподвижните знаци Телец, Водолей, Лъв и Скорпион. Те трябва да са предпазливи, да преценяват и обмислят ситуациите, в които биват въвлечени доста старателно, за да не бъдат измамени в последствие или някой да злоупотреби с доверието им.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Венера и Нептун изострят шестото ни чувство

Повече информация Виж всички