shareit

Седмичен хороскоп: Следвайте Луната

| от Селена Астро |

В понеделник Луната ще преминава през знака Водолей, което ще направи първия ден от седмицата подходящ за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели и осмисляне на мечтите и целите ни. Много е вероятно през периода да получим съвет, подкрепа или дълго чакана помощ от познати и приятели. Възможно е също така да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения, които биха могли да ни отворят нови врати и възможности, както в личен, така и в професионален план.

Най-успешен ще бъде денят за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Вторник и сряда Луната ще пребивава в знака Риби. За това през тези дни е възможно да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме да се размива и протака.

Най не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. На тях ще им е изключително трудно да реагират обективно на ситуациите, в които попадат, понеже ще са с изострена чувствителност и емоциите силно ще влияят на преценките им. Ще са склонни да приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги обмислят и преживяват, ако не са в синхрон с техните. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, понеже иначе съществува риск да реагират първосигнално на ситуациите, в които попадат и заради това да си навлекат излишни неприятности.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Овен, като в четвъртък в 14.18 ще настъпи Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната ще съвпадне с това на Слънцето. Много е вероятно през периода да сме доста едностранчиви и фиксирани в собствената гледна точка, поради тази причина е важно да внимаваме да не прибързваме в заключенията и изказванията си, както и да не стартираме важни проекти или ангажименти.

Дните около Новолунието са изключително подходящи за равносметка и изготвяне на стратегия за бъдещи действия.
Най-напрегнат ще бъде периодът около Новолунието за кардиналните знаци Овен, Рак, Козирог и Везни, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни неразбирателства с околните и възникване на разправии за незначителни неща. Добре е тези знаци да внимават да не преекспонират нормалните житейски ситуации.

През уикенда Луната ще преминаваща през знака на Телеца, което ще направи тези два дни подходящи за кулинарни занимания, разпределение на бюджета, преразглеждане на ценностите и установяване на приоритети. Не е изключено да сме доста взискателни, както към себе си, така и към останалите. Поради тази причина е важно да успеем да намерим начин да се отпуснем и поглезим.

Най-комфортно и в кожата си през тези дни ще се чувстват земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е възможен значителен пробив във важна за тях сфера, както и постигане на признание от околните, както в личен, така и в професионален план.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Следвайте Луната