shareit

Седмичен хороскоп: Ретрограден Меркурий обърква плановете ни

| от chronicle.bg |

Седмичен астрологичен обзор (от 25.04. до 01.05.)

Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Стрелец, което ще направи понеделник и вторник подходящи за пътувания в чужбина, общуване с чужденци, разширение на съзнанието, учене на нови неща, занимания с религия, право и философия, както и за общуване с нестандартни и интересни хора с различен мироглед от нашия.

Най-добре се очаква да се чувстват в периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да срещнат признание и разбиране от заобикалящите и ще намерят своя начин да се чувстват удовлетворени.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Козирог, което ще направи тези два дни подходящи за строителни работи, разчистване на дома или поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки.

Много е вероятно през периода голяма част от нас, особено кардиналните знаци Овен, Козирог, Рак и Везни, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци да се чувстват недооценени и неразбрани от заобикалящите. Възможно е да имат усещането, че срещат пречки и спънки около тях, които ще им се наложи да преодоляват с търпение и постоянство. Важното е, че колкото по-последователни и старателни са, толкова повече успех ще имат.

Петък, събота и неделя Луната ще преминава през знака Водолей, което й разположение ще направи почивните дни подходящи за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели и осмисляне на мечтите и целите ни. Много е вероятно през периода да получим съвет, подкрепа или дълго чакана помощ от познати и приятели. Възможно е също така да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения, които биха могли да ни отворят нови врати и възможности, както в личен, така и в професионален план.

Най-комфортно и в кожата си в периода ще се чувстват въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат възможност да попаднат на точното място в подходящото време и да направят значим пробив по неща, които са важни за тях.

На 28.04. планетата Меркурий обръща своя ход и ще се движи ретроградно през знака на Телеца до 22.05.

Меркурий е планетата на мисълта и комуникацията и движейки се на обратно, съществува риск преценката ни да не е трезва през периода. Поради тази причина е важно да се пазим от измама и объркване. За това не ни се препоръчва да стартираме нови неща, да подписваме договори, да водим съдебни дела, да правим важни покупки.

Дните, в които планетата е ретроградна не са подходящи също така за медицински прегледи и изследвания, хирургически интервенции или стартиране на лечения.

Много вероятно е също така да имаме объркване със средствата ни за комуникация и предвижване. За това е препоръчително да планираме нещата си по-отрано и ако имаме важни ангажименти да се презастраховаме, подготвяйки си резервен план.

Най-потърпевши от движението на планетата ще бъдат фиксираните знаци Телец, Водолей, Лъв и Скорпион, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни обърквания и хаос, както в личен, така и в обществен план.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Ретрограден Меркурий обърква плановете ни